TetovaHost ju ofron sherbime Profesionale në lëmin e ICT-së si hostim,webdesign(dizajn të web-faqeve), regjistrim Domaini com, net, org, info etj.

RISI RISI 2008  Linux Debian/Confixx Pro TetovaHost tash edhe servera te ri vetem per kompani shqiptare 99,9% siguri Blej server de dedikuar cmimet fillojn prej 74 ne muaj pr m shum na kontaktoni

 

Llogaria Ime

Pse TetovaHost?

- Setup FALAS - Plani i hostimit fillon 5,50 ˆ në muaj , 99.9% Uptime i Serverit 
- Kontrollim  i serverit 24 x 7 x 365- Ndihmë profesionale - Çdo ditë ruajtjen e skedave apo (Backup)

  50 MB Disk Space
  6 GB Monthly Bandwidth
  2 E-Mail POP Llogari

  100 MB Disk Space
  8 GB Monthly Bandwidth
  10 E-Mail POP Llogari

  200 MB Disk Space
  16 GB Monthly Bandwidth
  25 E-Mail POP Llogari

Çmimet në TetovaHost 15 në vit emrijuaj.com, firmajuaj.com, emrijuaj,net, org, de, com.mk etj
Domainet ndahen ne tipe te ndryshem. Domainet kryesore futen ne grupin e tld dhe jane .com, .net, .org.

Kerko emrin a eshte i lirë:
www. 

TetovaHost.Com 2005
Konfidenca Termat e përdorimit